Tarieven 2024

 

Sessie op de praktijk

EUR 115,- voor een sessie van 60 minuten op de praktijklocatie in Amsterdam (NDSM)

 

Sessie via Videocall

EUR 115,- voor een sessie van 60 minuten via Zoom / Teams

 
 

Vergoedingen

 

Vergoeding vanuit de basisverzekering

Als je een geldige verwijsbrief voor de BasisGGZ hebt, dan wordt je behandeling vergoed vanuit je basisverzekering.  Ik werk samen met Caredate, een erkende zorginstelling. Je eigen risico betaal je altijd zelf (standaard € 385,- per jaar).

 
Vergoeding vanuit de aanvullende verzekering

Mijn behandeling wordt door de sommige zorgverzekeraars (deels) vergoed vanuit het aanvullende pakket (psychosociale hulpverlening). Neem altijd eerst contact op met jouw zorgverzekeraar om de vergoedingsmogelijkheden na te gaan.

Overige vergoedingsmogelijkheden 

Wanneer je zzp-er bent is personal coaching vaak de beste oplossing. Fiscale aftrekbaarheid en aftrekbaarheid als beroepskosten maken deze optie ook financieel aantrekkelijk. Wanneer je gebruik maakt van deze optie wordt 21% BTW in rekening gebracht.

Wanneer je in loondienstverband werkt en er sprake is van werkgerelateerde problematiek (stress, voorkomen burn-out), kan je de kosten vaak declareren bij je werkgever. Het is dan uiteraard wel zaak om dat vooraf af te stemmen met je werkgever.

 

Privacy

 

Onze gesprekken zijn strikt vertrouwelijk en vallen onder het beroepsgeheim. Daarnaast voldoet mijn praktijk aan de richtlijnen die gelden binnen het kader van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) en bestaande regels over privacy in de zorg. Dit houdt onder andere in dat de praktijk de gegevens met betrekking tot je behandeling zo veel mogelijk verwijderd nadat deze is afgelopen. Je kunt ten alle tijde je gegevens bij ons opvragen of laten verwijderen. Mocht je vragen hebben naar aanleiding van het privacybeleid neem dan even contact op.

 

Klachtenregeling

 

Wanneer je ontevreden bent over mijn dienstverlening dan hoor ik dat natuurlijk graag van je. Gezamenlijk kan er dan gekeken worden we tot een oplossing kunnen komen.

Wanneer dit geen oplossing brengt, kun je je klacht schriftelijk indienen. Om jouw klachten zorgvuldig en onafhankelijk te behandelen, maak ik gebruik van de onafhankelijke klachtenregeling van Erisietsmisgegaan.nl.